Perhokalastuksen Joukkue-SM 2017

Perhokalastuksen Joukkue-SM -kilpailut pidetään Taivalkoskella 2-3.9.2017 ja syksyn 2016 koekalastuksen perusteella näyttää todella hyvältä: kisakalana olevaa harjusta on runsaasti, joki on hyvin kalastettavissa ja maisematkin oikeaa ”Koillismaan Coloradoa” vaaroineen ja kapeaharteisine kuusineen.

Jos et jo asiaa tiennyt, niin harjuksen koskikalastustaitoa tarvitaan tulevina vuosina: tulevien kahden vuoden Suomen mestaruustaiston areenana toiminee Taivalkosken ja Kuusamon kalarikkaat joet ja ”kisaputki” huipentuu lopulta Kuusamon MM kisoihin 2020.

Pohjanmaan Kilpaperhokalastajat kutsuukin Suomen kilpaperhokalastajat osallistumaan sankoin joukoin MM kisojen esi-esi-esi- kisoihin!

dsc_0010-11

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s