Metsähallitus

Joukkuekisan 2017 yksi merkittävimmistä tukijoista on Metsähallitus, joka on valtion liikelaitos. Metsähallituksen hallinnassa on reilut 12 miljoonaa hehtaaria valtion omistamia maa- ja vesialueita, joita hoidetaan ja käytetään tavallisten suomalaisten hyväksi.  

Metsähallitukselle on lukuisia palveluita, joita pidetään itsestäänselvyytenä ja palveluiden takana oleva yhtiö ja sen työntekijät jäävät helposti huomioimatta.  

Luontoharrastus: Metsähallitus rakentaa ja ylläpitää puitteita vaeltajille, pyöräilijöille, melojille ja hiihtäjille. On luontopolkua, tupaa ja taukopaikkaa ja opasteita. Metsähallitus on 39 kansallispuiston kautta yksi merkittävimpiä luonnonsuojelijoista, onhan kansallispuistojen tarkoituksena nimenomaan suojella luonnon monimuotoisuutta (Luontoon.fi).

Metsästys: Pienriistaa vai hirviä? Metsähallitus tarjoaa mahdollisuuden molempien metsästykseen (Eräluvat.fi).

Kalastus: Metsähallitus hoitaa valtion vesiä ja myöntää kalastuslupia tuhansille vesialueille (Eräluvat.fi). Metsähallitus hoitaa erityiskalastuskohteita poikas- ja pyyntikokoisten kalojen istutuksin.

Lupakäytäntö muuttui v. 2017 :Huomattava muutos kalastuskaudelle v. 2017 on ”Koko maan vapaluvan” muuttuminen viideksi alueeksi, joista Kostonjoki kuuluu kohteeseen 5411 Pohjanmaa ja Kainuu.

Tarkemmat Metsähallituksen hallinnassa olevat vesialueet, lupahinnat ja alueluvan ulkopuoliset vedet löytyvät Eräluvat.fi-palvelun kautta. Saman palvelun kautta onnistuu myös lupien ostaminen asiakkaan paikasta ja vuorokauden ajasta riippumatta.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s